Hvordan finder jeg den billigste flybillet?

Vil du gerne ud at rejse billigt, har vi her et par gode fifs til, hvordan du finder den bedste og billigste flybillet.

Kig hos de rette flyselskaber

Til at starte med handler det jo blandt andet om at kigge hos de rette flyselskaber, hvis du gerne vil være sikker på at komme billigt afsted. Er du på jagt efter de billigste billetter, nytter et jo ikke noget, hvis du vælger at kigge efter dem hos SAS eller British Airways. Her bør du i stedet kigge efter dine billetter hos selskaber som RyanAir, Norwegian, EasyJet eller Vueling, der alle kan have meget billige afgange til mange forskellige destinationer rundt omkring i Europa. Her kan du let komme afsted for under 500 kroner.

Vælg de mindre populære dage på ugen

Så er det også en oplagt idé at kigge på afgange på de mindre populære rejsedage på ugen. Når du går i gang med at finde flybilletter, vil du hurtigt opdage, at der er nogle dage, der er dyrere at rejse på end andre. Og det kan være godt at være opmærksom på dette, så du ikke ender med at købe dine billetter på en af de dyre dage, men i stedet kan vælge at rejse på en billig rejsedag. Har du et fleksibelt skema, er det jo intet problem at rejse om tirsdagen i stedet for om lørdagen, hvis det er.

Gør brug af automatisk værktøjer

Det kan også være smart at gøre brug af nogle af de online digitale værktøjer, der kan hjælpe dig med at komme billigt ud at flyve. Her kan du fx gøre brug af en side som Momondo eller Google Flights, der hjælper dig med at indhente priser og sammenligne på tværs af flyselskaber. Det kan fx være smart, hvis du har en særlig dato, du skal flyve på. Så kan du indtaste den dato, den ønskede destination, og derefter få fremvist de mulige afgange og priser, der er på lige netop denne dag. Så er det let at se, hvad du har af muligheder for at komme afsted på det ønskede tidspunkt.

Køb fly og hotel i samme pakke

Vil du gerne på en charterrejse, kan det også være en god idé at overveje at købe fly og hotel i samme pakke fra et rejsebureau. Du kan tit finde meget billige rejser hos de danske rejsebureauer, og her kommer fly og hotel stort set altid med i pakken. Du kan endda også vælge at få transfer med i prisen, så du ikke engang skal tænke på at fragte dig selv fra lufthavnen og videre til dit hotel, men kan i stedet hoppe ombord på den bus, som rejsebureauet har holdende.

Køb persienner her hvis du mangler nye til din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.