Hvordan laver man slim?

Slim er blevet utroligt populært inden for de sidste par. Hvis du gerne vil lave slim selv, har vi herunder lavet en lille guide til, hvordan du kommer i gang.

Du kan også sagtens købe slim færdiglavet, hvis du ikke har tid til at lave slim selv. Men det er nu sjovest at lave det selv.

Det skal du bruge

Inden du går i gang med at købe ind til slim, skal du finde ud af, hvilken slags slim du gerne vil lave. Der er nemlig mange former, og du skal bruge noget forskelligt alt afhængig hvilken slim, du gerne vil ende ud med til sidst.

Herunder har vi et eksempel på, hvordan du laver guldslim. Mange af remedierne går igen i andre former for slim, så du kan nemt kaste dig ud i dine egne eksperimenter med mange af de samme ingredienser.

Guldslim

  • 1 dl klar lim
  • 1 tsk gul farvestof
  • 1 tsk guldpigmentfarve
  • kontaktlinsevæske
  • natron

Bland lim og farverne sammen. Tilsæt herefter natron og kontaktlinsevæske og rør rundt. Når massen tykner, tilsættes yderligere natron og kontaktlinsevæske. Gentag indtil slimen e for tyk til at kunne røres rundt med en ske. Brug derefter hænderne. Bliv ved indtil du er tilfreds med konsistensen. Pak slimen ind i en lufttæt beholder, når du er færdig, så den ikke tørrer ud.

Du kan lave mange forskellige former for slim

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor mange former for slim, du kan lave. Hvis du eksempelvis går på nettet for at finde opskrifter på slim, finder du hurtigt ud af, at der er lavet rigtig mange forskellige udgaver. Og hvis du ikke er tilfreds med nogle af dem, eller hvis du har mod på en udfordring, kan du jo også kaste dig ud i at lave din egen kreative version.

Slim åbner op for en ny kreativitet, og det er utrolig sjovt for børnene at sidde og finde på deres egne udgaver.

Kan man købe slim?

Ja, du kan sagtens købe slim færdiglavet. Der er flere butikker, herunder eksempelvis Flying Tiger of Copenhagen, som i lang tid har solgt slim i deres butikker.

Der er også mange butikker på nettet, der sælger slim, eksempelvis på dåse eller i rør. Der findes rigtig mange forskellige former for slim, så det er bare med at gå i gang med at vælge lige netop den slim, du vil købe.

Det er sjovere at lave det selv

Det kan dog være meget sjovere at lave slimen selv i stedet for bare at købe det færdiglavet i en butik. Det tager naturligvis længere tid at lave det selv, men det kan næsten være lige så sjovt rent faktisk at sætte sig ned og lave slimen, som det er at lege med det.

Så hvis du aldrig har prøvet at lave slim før, er det da bare med at kaste dig ud i det. Som du allerede har læst, kræver det ikke særlig mange remedier at lave slim, og det er nemt at få fat i alle de ting, du skal bruge til det.

Hvordan laver man slim?
Hvordan laver man slim?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.