Hvor får man fri data?

Ønsker du at få fri data, kan det være en rigtig god idé at oprette et abonnement hos et af de mange teleselskaber, der kan tilbyde dig fri data med i dit abonnement.

Det koster som regel lidt mere at få et abonnement med fri data, men til gengæld skal du på intet tidspunkt bekymre dig om, hvor meget Netflix du streamer, hvor mange sange du hører på Spotify eller lignende. Det er helt ubegrænset.

Få fri data i dit mobilabonnement

Det er efterhånden et par år siden, at de første mobilabonnement med fri data så dagens lys. Men siden da er der bare kommet flere og flere udbydere på markedet, som kan tilbyde dig fri data i dit abonnement, ligesom mange den dag i dag også har fri SMS/MMS og fri taletid.

Først var det SMS’erne, der blev gratis, sidenhen blev det også gratis at ringe i mange abonnementer, og nu er turen altså kommet til dataen, som i mange abonnementer også kan være gratis og ubegrænset. Med andre ord kan du nemt få fri data i dit mobilabonnement.

Mobilt bredbånd med fri data

Hvis du ønsker dig mobilt bredbånd med fri data, kan det også lade sig gøre hos flere udbydere. Der er dog ikke lige så mange muligheder her, da der er flere, der har et mobilabonnement med fri data, og derfor er der også flere udbydere af dette.

Men det kan altså godt lade sig gøre at få et mobilt bredbånd uden begrænsninger på, hvor meget data du kan bruge. Det kan også være, du bare kan nøjes med et par hundrede GB data. Det burde ihf. kunne dække langt de fleste personers internetforbrug på en måned ind.

Har du brug for fri data?

Det kan dog være en rigtig god idé at undersøge eller tænke over, om det overhovedet kan svare sig for dig at få fri data med i dit abonnement. For det koster som regel bare det ekstra for det månedlige abonnement, hvis du vælger at få fri data inkluderet.

Tag derfor gerne et kig på dit forbrug af data over de sidste par måneder og kig på, hvor mang GB du helt konkret bruger hver måned. Bruger du eks. kun 5 GB data om måneden, er der jo ingen grund til at betale for fri data, hvis du kan nøjes med et abonnement på 5 eller 10 GB data om måneden.

Sammenlign priser inden du bestiller

Hvis du gerne vil være sikker på ikke at betale for meget for dit abonnement med fri data, kan det være en smart idé at sammenligne priser på alle de abonnementer, du kan finde med fri data, så du kan finde frem til det sted, hvor du kan få det billigst.

Der er flere hjemmesider, der kan hjælpe dig med at gøre dette automatisk, så du ikke skal sidde og sammenligne priserne manuelt. Dem kan du frit bruge, hvis du mener, at det gør processen nemmere for dig. Du kan finde dem nemt via en søgning på Google.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.