Sådan kommer du mere ud i naturen

Vil du gerne noget mere ud i naturen, men er du ikke den bedste til rent faktisk at komme afsted, kan du jo vælge at gøre noget for at gøre det mere attraktivt for både dig og familien at komme ud. Vi har alle sammen godt af frisk luft, men det er ikke os alle, der er lige gode til at komme ud i den.

Overnat i naturen

For det første kan du jo vælge at overnatte en dag eller to i naturen. Det er der rigtig mange, der elsker at gøre, og det kan være en god måde til at komme helt tæt på naturen.

Det kan være utroligt interessant og spændende at overnatte i naturen, især hvis det ikke rigtig er noget, du har gjort dig i før.

Kombiner spil med frisk luft

Er du glad for at spille på din mobil eller computer, kan du jo vælge at kombinere spil med frisk luft. Det var blandt andet en af grundene til, at Pokemon Go fik så mange udenfor. Det var den perfekte kombination af mobilspil med frisk luft.

Det kan også være, at du skal prøve Geocaching. Her går du på jagt efter små skatte gemt i naturen. Når du finder dem, kan du efterlade noget til den næste person, der finder kisten. Det er en sjov social gemmeleg, som også er blevet meget udbredt i Danmark.

Tag ud i naturen med venner og familie

Hvis du har svært ved at tage ud i naturen selv, kan det være, at du skal tage venner eller familie med dig, når du gerne vil ud i naturen. Det er jo altid sjovest at være sammen med andre mennesker, og det gælder altså også, når du skal ud i naturen.

Så har du et par gode venner, eller har du dine egne unger, som du kan tage med dig, er det jo oplagt at lave det til en familiedag, hvor I bruger en hel dag i naturen. Og der er sikkert rigeligt med natur, tæt på hvor I bor.

Gør det til en vane at komme ud

Det kan være en rigtig god idé at gøre det til en vane at komme ud i naturen. Der er alt for mange mennesker, der ikke kommer ud i naturen, og det er en skam, da det er rigtig sundt for os at komme ud og få noget frisk luft.

Måske kan du finde en dag eller to om ugen, hvor du skal være ude i naturen i et par timer. På den måde kan du på sigt få gjort det til en sund vane, og hvem ved – måske kommer du til at holde af det på et tidspunkt.

Tager du din hund med i naturen, kan du læse mere om at fjerne flåt på hund her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.