Hvordan vælger jeg det bedste legetøj til min hund?

Når du vil give din hund det allerbedste udstyr og tilbehør, skal du vælge et af de førende, kvalitetsbevidste brands på markedet.

KONG er en populær og anerkendt virksomhed, der designer og fremstiller hundeudstyr i de mest innovative designs og af de sundeste materialer.

Herunder kan du læse mere om dine valgmuligheder i forhold produkter, og du kan blive klogere på, hvorfor du udvælger det bedste legetøj til din firbenede ven.

Fokus på kvalitet, sundhed og funktionalitet

Når du vælger legetøj fra KONG, får du de bedste produkter på markedet. Hvert et materiale er nøje udvalgt i forhold til såvel slidstyrke og sundhed. Du skal være påpasselig med at vælge aktivitetslegetøj, da det kan være lavet af hårdt plast eller kemikalieholdig silikone. Mens hård plastik kan ødelægge tænderne hos din hund, kan kemien i silikonelegetøjet på sigt føre til sundhedsproblemer.

Du skal ikke bekymre dig om nogle af situationerne, når du vælger legetøj i fineste kvalitet. KONG fremstiller masser af legetøj til hunde, som kan bruges i forskellige forbindelser.

Vælg sundt og slidstærkt legetøj til din hund

Når hunde keder sig, kan de komme til at tygge og gnaske i hjørnet af et gulvtæppe eller i en sko. Det er ikke for at være uartig, at hunden gør det. Det sker ubevidst, når den mangler beskæftigelse. Vil du undgå, at interiøret og tekstiler i hjemmet skal ødelægges af hundens kedsomhed, skal du vælge underholdende legetøj til den.

Til træning med hunden kan der være brug for både bamse og bold. Du kan vælge bolde i mange størrelser og udformninger, som vil egne sig perfekt til kaste/hente-legene.

Fra KONG kan du vælge kære bamser, legetøj med sjove pibelyde eller aktivitetslegetøj, der kan bruges til træning og motion.

En bamse har lige så stor, mental betydning for din hund, som det plyssede og bløde tøjdyr vil have for et barn. En bamse er med til at skabe tryghed og ro, og putteredskabet kan bruges til at få din hund til at falde til ro om aftenen.

Har din hund tendens til plak og tandsten, er det en god idé at vælge legetøj med tandrensende effekter. Noget af det nyeste hundelegetøj på markedet er det, der er lavet til at rense og rengøre tænderne hos dit kæledyr. Her vil overfladen af legetøjet være lavet af sund og ftalatfri silikone med riller.

Sørg for at vælge aktivitetslegetøj i de rette størrelser

Uanset om du har en hvalp eller en stor hund, har den brug for legetøj til beskæftigelse, stimulering, motion, træning og underholdning.

KONG skiller sig positivt ud fra mange af de andre kvalitetsproducenter af legetøj på grund af de mange varianter, som produkterne fremstilles i. Dette betyder, at du kan vælge aktivitetslegetøj fra størrelse S og op til størrelse XL.

Det er vigtigt, at du vælger størrelse på legetøj, som matcher din hund. Din store hund får størst anvendelsesværdi med at lege med en bold eller putte med en bamse, som matcher størrelsen. Og din lille hund kan bedre håndtere et reb eller et plysdyr, som er mindre end gennemsnittet.

Foderbolde og legetøj til overvægtige hunde

Har din hund lidt for mange kilo på sidebenene, har den brug for at blive aktiveret mere. Med de smarte foderbolde kan du give din firbenede ven ekstra motion hver dag, uden den selv tænker over, at den er mere aktiv. En foderbold kan fyldes op med en vis mængde af det foder, som du i forvejen giver den. Bolden kan indstilles i forskellige sværhedsgrader i forhold til, hvor udfordrende det skal være for din hund at få foderet ud.

Måltiderne trækkes ud, og din hund opnår større mæthedsfornemmelse, så den ikke kommer til at overspise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.