Hvordan kommer jeg hurtigt af med et lån?

Har du fået taget dig et lån, og vil du gerne af med det igen så hurtigt som muligt, kan du læne dig op af de tips, som du finder lige her.

Det behøver ikke at tage lang tid at komme af med et lån. Det kommer meget an på, hvordan du griber det an, og hvordan du prioriterer dine penge. Selvfølgelig kan du ikke trylle, men du kan gøre en indsats for at komme af med lånet noget hurtigere.

Lån penge og få dem med det samme.

Læg penge til side hver måned

Det første tip er at lægge penge til side hver måned til at betale af på lånet. Hvis du vel og mærke ikke allerede gør det.

Der er mange, der bare nøjes med at betale det månedlige beløb og ikke lægge flere penge til side. Men du kan sagtens lægge flere penge af til lånet, så du hurtigere får råd til at betale lånet ud.

Jo flere penge du lægger af til lånet hver eneste måned, desto hurtigere kommer du også af med gælden.

Lav en plan

Så er det også en rigtig god ide at tænke over at lave en plan over, hvor mange penge du skal lægge af hver måned, og hvordan du evt. finder flere penge til at lægge til side.

Og når du så har fået lavet dig den plan, er det naturligvis vigtigt at følge den til punkt og prikke, da du ellers bare udskyder det at blive gældfri endnu mere.

Det kan eks. være godt at lave et stramt budget, hvor du lægger så mange penge af til at betale gæld, som du overhovedet har mulighed for. Det kan godt være, det bliver stramt for dig, men til gengæld kan du se frem til at blive gældfri hurtigt.

Undgå at tage nye lån

Så er det naturligvis også meget vigtigt, at du ikke vælger at optage nye lån, mens du er i gang med at betale det andet af. Du skal i hvert fald slet ikke optaget nye lån for at betale det gamle lån ud. Det har aldrig været en god plan.

Det tager dig bare endnu længere tid at blive gældfri, hvis du optager endnu mere gæld. Så undgå at optage ny gæld, hvis du har en drøm om at blive gældfri en dag.

Betal lånet ud før tid

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at betale lånet ud før tid, hvis du har mulighed for det. Det sker jo nogle gange, at man kommer til penge, som man måske ikke lige havde regnet med. Det kan være gaver, penge tilbage i SKAT, salg af bil eller bolig eller lignende.

Får du en pose penge i hænderne, og har du med dem mulighed for at betale lånet ud, kan det hos langt de fleste låneudbydere lade sig gøre at indfri sin gæld før tid. Og det kan endda ende med at spare dig en god del penge i renter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.