Hvad skal jeg vide om en kontinentalseng, inden jeg køber?

De fleste bruger en stor del af deres tid i sengen. Derfor er det vigtigt at have en god seng.

En kontinentalseng byder på mange fordele, og den er derfor et godt valg til soveværelset.

Der findes kontinentalsenge med forskellige former for fjedre, så du kan finde den type fjeder, som passer bedst til dig.

Kontinentalsenge byder på en højere liggekomfort end mange almindelige senge, da de har tre madraslag: Typisk en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Dette giver dig mulighed for at ligge ganske behageligt – og fremfor alt ergonomisk korrekt – i sengen.

Kontinentalsenge fås i mange størrelser, så der er mulighed for at finde den perfekte seng til netop dig og dine behov. Med en guidende liste over modeller kan du finde den bedste 210×210 cm kontinentalseng for dig – eller du kan læse med her og få lidt generel inspiration til køb af kontinentalsenge.

Størrelsesguide – den rette størrelse kontinentalseng for dig

Kontinentalsenge fås i mange størrelser. Således ser vi ofte kontinentalsenge, der måler lige fra 90×200 cm og op til 210×210 cm.

Det afhænger af flere ting, hvad der er det rette valg for dig. For det første skal du overveje, hvor meget plads du har i dit soveværelse. Hvis du har et lille soveværelse, kan det være en god idé at vælge en mindre størrelse kontinentalseng. På den måde vil der være mere plads til andre møbler i dit soveværelse, og det vil se mere ryddeligt ud.

For det andet skal du overveje din egen kropstype. Er du en person, der er højere end gennemsnittet, kan det være en god idé at vælge den største model kontinentalseng, altså 210×210 cm. På den måde vil du have mere plads til at bevæge dig rundt om natten, og det er sjovere at ligge på en lidt større seng end på en for lille seng. Som minimum bør du som meget høj person have en seng med mere plads i længden end de gængse 200 cm.

For det tredje skal du overveje din budget. Kontinentalsenge fås i både dyre og billige modeller. Men husk på at man ofte får, hvad man betaler for. En dyrere model kontinentalseng vil typisk være i bedre kvalitet end en billigere model, så det kan godt betale sig at investere lidt ekstra penge i sin nye seng.

Sådan vælger du den rette kontinentalseng

Kontinentalsengen er en af de mest populære sengetyper på markedet, og det er ikke uden grund. Den har nemlig ofte et flot design, ligesom den kan være meget komfortabel at ligge i.

Den gode liggekomfort kommer i særdeleshed som følge af kontinentalsengens tre madraslag. Således har den en boxmadras i bunden, en springmadras i midten og en topmadras foroven. Dette betyder, at den kan danne rammerne om en ganske god liggeoplevelse.

Der findes dog mange forskellige kontinentalsenge på markedet, og det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige model. Her får du derfor nogle tips til, hvordan du kan vælge den rette kontinentalseng for lige netop dig:

  • Start med at overveje størrelsen på din seng. Kontinentalsenge fås i mange forskellige størrelser, så det er vigtigt at finde en model, der passer til dine behov. Skal du have en enkeltseng på 90×200, en dobbeltseng på 180×200 eller en king size seng på 210×210 cm?
  • Overvej også hvor faste madrasserne i sengen skal være. Ofte kan du vælge fasthed til den midterste madras, hvilket betyder, at du kan få en løsning, der passer godt til din vægt.
  • Slutteligt skal du naturligvis overveje budgettet for din nye kontinentalseng. Kontinentalsenge fås både i billigere og dyrere modeller.

7 ting der er værd at vide om en kontinentalseng

  1. Kontinentalsenge fås i mange forskellige størrelser. Således kan du både få én, der passer til singlen, til parret og til parret hvor børnene kryber op i sengen indimellem.
  2. Kontinentalsenge er ofte højere end almindelige senge, hvilket gør det nemmere at stige ud af dem.
  3. Kontinentalsenge har typisk disse tre madrasser: En boxmadras, en springmadras og en topmadras.
  4. Kontinentalsengens topmadras runder komforten af. Tænk derfor grundigt over, hvor hård eller blød den skal være.
  5. Kontinentalsenge har ofte en lang række justeringsmuligheder, så de kan tilpasses efter dine behov.
  6. Ønsker du dig en simplere løsning? Så skal du måske have en boxmadras i stedet.
  7. Skal du kunne justere din liggeposition? Så skal du måske have en elevationsseng i stedet.
Hvad skal jeg vide om en kontinentalseng, inden jeg køber?
Hvad skal jeg vide om en kontinentalseng, inden jeg køber?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.