Hvilke forskellige sexlegetøj findes der?

Når det kommer til sexlegetøj (eller voksen legetøj, som mange kalder det)  kan der opstå mange spørgsmål, og da det er et tabubelagt emne, er der mange som ikke ved hvor de skal starte Sexlegetøj er ikke ligefrem noget man spørger sine forældre eller venner om, og det kan være svært at finde ordentlig information om emnet. Både når det kommer til at finde ud af hvad man selv skal vælge, hvorfor andre vælger det og hvilke slags sexlegetøj der overhovedet findes – hvilke er til mænd? Hvilke er til kvinder? Hvilke kan bruges af begge? Nedenfor vil du kunne læse om forskellige slags sexlegetøj.

Sexlegetøj for kvinder

Når det kommer til at sexlegetøj til kvinder, så er det mest hyppige dildoer og vibratorer. Mange kvinder bruger vibratorer til onani, da det stimulerer direkte på klitoris og hjælper til orgasme. Der findes mange forskellige vibratorer på markedet til forskellige priser, og det kommer an på hvor meget vibratoren skal kunne, som bestemmer prisen.

Dildoer ligner en penis, og bruges af mange kvinder for at simulere samleje. Disse kommer i alle skygger og afstamninger og i alle størrelser og tykkelser. Dildoer og vibratorer kan ofte kombineres, så dildoen har en vibrator. Disse er ofte dyre, men kan i de fleste tilfældes indstilles, så det passer til dine behov.

Mange kvinder tager deres dildoer og vibratorer med ind i parforholdet, da det kan peppe sex med deres partner op, og hjælpe dem til at opnå orgasme.

Sexlegetøj for mænd

Mange ved ikke, at der findes sexlegetøj specifikt til mænd. Der findes flere forskellige produkter, som skal hjælpe manden med at opnå en vildere orgasme og nogle endda til at hjælpe mænd med at få en større penis.

En af de mest brugte sexlegetøj, når det kommer til mænd, er penisringen. Penisringen hjælper manden med at fastholde en erektion, samt mange kan vibrere, hvilket kan give en dejlige fornemmelse omkring penis og testikler. Flere mænd bruger dette til onani, og kan også tage med under sex med kæresten.

Derudover er det muligt at anskaffe sig en penisforlænger, som skal kunne forøge længden på din penis. Det skal dog nævnes, at dette har variende kvalitet.

Der er også flere mænd, som godt kan lide anal-stimulation under samleje, og derfor er buttplugs og analkugler populære valg, når det kommer til sexlegetøj for mænd.

Sexlegetøj for par

Det er muligt at få sexlegetøj specifikt til parforhold. Dette bruges ofte til at peppe sexen lidt op eller for at opnå en vildere sexoplevelse end normalt. Dette er alt lige fra kostumer, gynger til piske.

Kostumer er et populært valg for par, da det giver muligheden for at udleve nogle fantasier – både for manden og kvinden. En af de helt store fordele ved netop kostumet er at kvinden ofte føler sig ekstra attraktiv for manden og manden bliver ekstra stimuleret af at udleve fantasien.

For at drage noget spænding ind i soveværelset vælger mange at bruge forskellige piske under sex. De kan fås i alle størrelser og forskellige former og typer.